En helg i Bredbyn

I helgen åkte jag och Magnus till Bredbyn utanför Örnsköldsvik och mötte upp min familj hos min syster Sofia. Vi hade en sådan himla bra helg, som trots att den gick i makligt tempo innehöll rätt mycket.

Som att fira Magnus, min syster Ellens, pappas och Sofias pojkväns födelsedagar, och såklart få träffa min syster som är höggravid och ska föda i slutet av december. Jag kommer bli morbror, och hela vår familj kommer få ett så himla fint avslut på ett riktigt pissigt år.

Vi hann också med att ta skogspromenader i eftermiddagssolen på stigar som knastrar under fötterna av frosten.

Och krama på Milou, Winston och Elton, som är min pappas hundar.

Vandra förbi utsikter som dessa.

Samt gamla hus som dessa.

Vila i soffan med hundar bredvid.

Och leka med samma en stund senare på gården utanför.

Skjuta lerduvor med Magnus och Emil, Sofias pojkvän.

Och sedan åka hem helt utvilad och undra om en inte valt fel liv ändå.

Leave a comment