En novemberlördag genom min mobil

Godmorgon måndag! Vi kollar vad jag haft för mig i helgen, närmare bestämt lördag, via min mobil.

Hade tänkt att kliva upp i hyfsad tid men tiden snoozade iväg så strax efter 11 kom vi upp. Hade längtat efter att göra bovetevåfflor hela veckan, men hade missat så att vi inte hade bakpulver hemma så de blev torra och kompakta. Men toppingen var god i alla fall – vispgrädde men lite nedvänd kokosmjölk, drottningsylt och det som var kvar av de kanderade nötterna från helgen innan.

Sedan läste vi varsin del i DN. Bland annat om den ryska författaren Masha Gessen som flydde Putins totalitära styre för att sedan hamna i ett USA där Trump blev president. Mycket intressant om makt och avdemokratisering.

Sedan sa vi hejdå till lägenheten.

Och åkte in till stan. Hade på mig på tröja samt byxa från Weekday och jacka från L’Homme Rouge. Frös som en liten sate :))

Så vi fördrev mest tiden med att gå i butiker. Som på Papercut, där jag köpte en tidning.

Och sedan på Söders bokhandel, där jag köpte en bok.

Efteråt promenerade vi bort till Erstagatan för att äta lunch på Ai Ramen. Ingen hösthelg utan Ramen ju! Åt som vanligt den med stekt minimajs och sojamarinerat ägg. Livets mat. Gå dit alla om ni inte varit där.

Sedan gick vi lite ärenden kring Sofo. Bland annat förbi på Aesop för att köpa present till Miranda som skulle ha födelsedagsfest.

Och sedan åkte vi hem. 16.12 klev vi in genom dörren och då var det kolsvart ute = vintern är här. Vi tände ljus, gjorde varsin kopp och bläddrade i våra inköp.

Sedan dammsög vi hela lägenheten, duschade samt körde säkert tre fyra masker (bland annat min mest illaluktande från Biologique Recherche) och gjorde oss i ordning för fest.

Och så tog vi tunnelbanan in till Söder och firade Miranda tillsammans med Natalie och en massa andra härliga människor.

Himle bra lördag.

Comments

 1. Erica Frank

  Hejhej! jag ÄLSKAR sinn blogg <3 jättemycket!
  här kommer två tips på inlägg jag skulle tycka va kul att läsa:
  1) https://flora.baaam.se/2017/10/11/jag-onskar-att-jag-kunde/
  2) hur dina närmsta vänner uppfattar dig!! typ om du är en högljudd person, rastlös, rolig osv – deras beskrivningar av din personlighet.

  puss kram <3

  1. Eric - smdlnd

   Näe vad kul, vad glad jag blir!! Så bra inläggstips, ska lägga till på min lista! :)

Leave a comment