Nytt i hudvårdsväg + Tävling

– Inlägget är i samarbete med Eucerin –

Dags för lite hudvård igen!

Ni som hänger med i mitt hudvårdsintresse vet ju om att jag gillar apoteksgrejer. Oftast bra och tryggt för en vettig peng. Ett sånt märke som jag gillar är Eucerin (använder t ex deras SPF varje dag) så när de frågade mig om jag ville testa deras nya DermoPURIFYER Oil Control-serie för oljig- och acnebenägen hy, tackade jag såklart ja.

Personligen har jag inte haft jättestora problem med acne, men har en blandhy med förstorade porer och blir ibland oljig hy i T-zonen, och eftersom deras nya produkter fungerar bra mot även såna tillstånd så kändes det superkul att testa. Vi kollar!

En av mina favoriter i serien är ansiktstvätten Cleansing Gel. Det är en löddrande, tvålfri rengöring som rensar upp ordentligt utan att torka ut. Denna har jag ibland kört ensam, och ibland som en pre-cleans innan jag använder min rengöringsmjölk från Biologique Recherche.

I serien finns också en toner som jag dock inte använt så mycket då jag upplevde den lite väl väl uttorkande för min hy. Om en är väldigt oljig i hyn kan jag dock tänka mig att den kan fungera väldigt bra, då den innehåller bland annat 2% mjölksyra som skonsamt peelar huden och gör den redo för efterföljande produkter.

En av paradprodukterna i serien är det aktiva serumet Skin Renewal Treatment, som innehåller en 10% sammansättning av AHA-, BHA- och PHA-syra (undrar ni hur olika syror fungerar har Annika skrivit väldigt utförligt om det på sin blogg här!). Älskar hur det verkligen känns att detta serum jobbar på, då det liksom sticker lite i huden efter applicering. Eftersom att det är en kemisk peeling har jag använt detta på kvällen, speciellt i t-zonen, och sedan kompletterat med ett rent fuktserum på morgonen.

Och sist men inte minst innehåller serien också de två olika ansiktskrämerna Mattifying Fluid och Adjunctive Soothing Cream. Mattifying Fluid är en mattgörande ansiktskräm som bland annat innehåller BHA-syra som är antiflammatorisk och hjälper till mot tilltäppta porer, och Adjunctive Soothing Cream är en mjukgörande ansiktskräm som passar bra för en stressad hud eller någon som genomgår en acnebehandling. Tycker supermycket om den sista, som återfuktade massor nu när kylan slagit till.

I och med lanseringen av DermoPURIFYER Oil Control-serien har Eucerin dragit igång en jättebra kampanj vid namn Aknekampen. På www.aknekampen.se kan en läsa på om akne, hur den uppstår, vilka behandlingar som finns och vad en kan göra för att lindra den. Ett superbra koncept tycker jag. De har också låtit mig tävla ut ett paket med seriens alla produkter till en av mina läsare, så att även någon av er kan få testa på dem. Så kommentera det här inlägget med en liten motivering till varför ni vill testa Eucerins produkter samt en mailadress som jag kan kontakta er på, så presenterar jag en vinnare nu på fredag den 1 december! Tävlingen är avslutat och vinnaren blev Tove! Grattis, hoppas kitet kommer väl till pass! :)

– Inlägget är i samarbete med Eucerin –

Comments

 1. Julia

  Hej Eric.

  Jag har givit upp. inget. och då menar jag inget, fungerar att låta min hud i ansiktet vara bekvämt. Jag är röd, ofta. Liknande hur en glömt använda solskydd. Jag får knölar (nu lät det oerhört obehagligt) men liknande bölder under ansiktet, (vet ej om bölder lät bättre) jag har dragit egen diagnos att jag en dag kommer förvandlas till ett osexigt monster från serien Stranger things. Jag är torr. Jag går runt med vaseline i hela ansiktet och glänser mer än den värsta highlightern. Slutsats; jag hade uppskattat så mycket att få möjlighet att få testa den här serien från Eucerin.

  Jo! Eric! din blogg, instagram, allt. Keep it up! fan vad du inspirerar!

  Trevlig helg.
  / Julia

 2. Anders

  Detta skulle jag vilja vinna för att ge bort i julklapp till min fru. Skönhet på insidan behöver inte nödvändigtvis vara en motsägelse till yttre skönghet.

 3. Andrea

  Hej Eric! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann detta ,då skulle min 16-åriga son få detta fina då han har haft väldans mycke ackne,han äter medicin för det men blir otroligt torr i ansikte.Inte alls kul för en blyg tonåring som gärna gömmer sig i keps och luvtröja .Jag tror dessa produkter skulle passa perfekt för min fina pojk:)

 4. Maje

  Det här vill jag gärna testa
  precis som du gillar jag Apoteket för det mesta
  Deras produkter och min hy i kombination
  brukar bli en glädjande sensation
  När inte annat inte fungerat bra
  så kan vinsten hitåt dra:)

 5. Amanda

  Åhh skulle vara underbart att vinna detta! Är 21 år och min hud verkar tro att jag har kommit in i puberteten, aldrig haft så mycket finnar! Behöver få kontroll över min hud nu!

 6. Gerdan

  I mitt ansikte anar man spåren
  av glädje och sorg genom åren
  men ung vill jag känna mig än
  vara med på banan igen
  det lyxiga eucerin-paketet är min bästa chans
  att återge hyn dess spänst och fuktbalans
  bli en välvårdad, fräsch och glad kvinna
  därför vill jag så gärna vinna

 7. Isak

  Pga det är november och utsidan likt insidan gråter floder!

 8. Guje

  Efter som jag är fan av flera av deras produkter känner jag att jag vill ge den här superba lösningen till min dotter som har problem till och från utan att få en slutgiltig lösning!

 9. Paola

  Men åh, det här vill jag ge till min 17-åriga dotter. Hon har både torr och känslig hy samtidigt som den är acnebenägen. Vore ju perfekt med så välrenommerade produkter! Kan säkert bli en ny favorit, så det vore verkligen kul om hon fick testa. Hon skulle bli så glad!

 10. Annica Nilsson

  Denna kit passar både till mig och dottern. Dottern har problem med acne och hon tycker det är jobbigt med dessa problem. Vi köper alltid på apoteket åt henne. Jag har tyvärr väldigt torr hud så behöver något som gör att huden ser mjuk ut och även ger tillbaka min lyster.

 11. Gunilla.M.B

  Detta hudkitt jag hoppas på , för min hy är urtrist och grå ! Fet och ledsen ,
  vilket ökar stressen ! Men – om produkterna visar sig ha effekt , kommer jag använda dom direkt !!

 12. Caroline L

  Är så less på min feta hy så jag testar gärna något nytt. Min hy är nästan för tålig och svår att få fräsch. Kanske serum med syra når ner på djupet. Jag tycker också att Apoteket har trygga och prisvärda produkter. Tyvärr så lade jag ut en halv förmögenhet på produkter från en skönhetssajt, men resultat uteblev. Ett märke som ofta används på salonger tror man ju ska vara i toppklass. Så nu hoppas jag innerligt på vinst.

 13. johanna

  kul med tävling!
  jag skulle vilja vinna för att ge paketet till min killes näsas dumma porer. tänker att han nog skulle kunna gå igång på BHA och AHA och mjölksyra lika mycket som på bitcoins och politik om han bara fick en liten inspirations-spark i baken? tänker att ett eucerinpaket skulle kunna vara en smygspark i rätt riktning..? så kanske HAN är den som köper koreanska snigelslems-produkter till mig en vacker dag? :)

 14. Eva A

  För huden är det tufft
  med alla utsläpp i vår luft.

 15. Sandra

  Min kille har haft problemhy i sen tonåren men har precis börjat intressera sig för hudvård och jobba för att det ska bli bättre. Dock är vi båda studenter och har precis flyttat så det är lite tight med pengar just nu. Jag skulle bli så glad om jag vann det här kittet från Eucerin så att han kan få prova produkter från ett pålitligt märke!

 16. Annika Andersson

  Jag har svårt att hitta något som passar min blandhy, så kanske detta kan vara något för mig också. Testar gärna!

 17. Amanda

  Å! Min bästis har nyligen blivit morsa. Jag tycker hon har världens finaste hy, men vet att hon känner sig trött o behöver piggas upp inifrån och ut! Detta kan bli en lyxig julklapp från mig till henne<3

 18. Julius

  Jag skulle så gärna vilja prova denna serie då jag länge kämpat med en hy jag inte är särskilt bekväm med. Känns som att jag provat allt som finns på marknaden, förutom denna serie så att säga. Skulle bli oroligt glad om jag fick chansen att prova den och kanske är det precis vad min hy behöver. Ha en bra dag!

 19. Julia

  Jag skulle vilja vinna detta paket då jag ett tag haft det högt upp på min “att prova” lista, och då jag upplver att INGA produkter fungerar för min hy :// Har nyligen tagit tag i min hudvårdsrutin och tycker att det är en av de viktigaste rutiner under min dag och därmed skulle detta kit som innehåller de flest steg en behöver vara ett perfekt tillägg i min rutin. Kram

 20. Mathilda

  Jag skulle så gärna vilja testa denna serie då jag precis insett vad lite skönhetsprodukter kan göra för livet. Att sitta med ansiktsmask efter en slirig utekväll eller bota ångesten med en skön syra. Att något så ytligt kan få en att må så bra va! Har under hela min uppväxt haft problem med acne och letar fortfarande runt efter bra produkter som skulle passa just min hy. Kanske är det dessa?
  Kram och tack för enormt inspirerande blogg!!!

 21. alex

  Alltså främst pga 4-ever fattig student + ett sjukt hudvårdsintresse som alltså krockar nå jävulskt eftersom de inte finns några pengar att köpa bra hudvård för. Vore en underdrift att säga att det vore amaze att vinna detta paket!

 22. Filippa

  Dessa porer! Känns som man prövat allt… förutom äppelcidervinäger jag nu testar i ren desperation. Om inte det funkar vore det soft om dessa kanske gör det??

 23. Elin B

  Hej Eric! Jag skulle bli otroligt glad om jag vann dessa produkter då jag börjat ta tabletter som funkar jättebra MEN min hy har raserat. Finnar har aldrig varit ett problem men nu när de dykt upp i ansiktet på mig har jag helt ärligt noll koll på hur man ska hantera dom. Ha en fortsatt trevlig helg!

 24. Tove

  Jag skulle bli så glad för att vinna det här kittet! Jag har haft finnar till och från sen början av gymnasiet och det har alltså hållit på i vågor nu i 5 år. Oftast inte så mycket att jag tyckt det känns varit värt att testa nån slags starkare behandling, men ändå så mycket att det inte alltid känts så kul att gå ut vissa mornar. I hudvårdsväg har jag testat en hel del, började faktiskt nyligen med en eucerin-rengöring som jag tycker verkar fungera – i alla fall litegrann! Så hade varit så kul att komplemera med de övriga produkterna! :)

 25. Kim

  Jag skulle gärna prova den här serien! Avslutade en lång aknebehandling för en tid sedan och är livrädd att det ska komma tillbaka. Har ganska bra men oljig (och aknebenägen) hud och jag tror att produkterna ovan skulle passa kanon! I juletider vore det härligt att vinna detta då större delen av studentkassan går åt till julklappar och annat än hudvård. Håller tummarna! (:

Leave a comment