Vad jag hade på mig i lördags

Huvvaligen var jobbigt det var att kliva upp i morse. Trodde att jag skulle börja vänja mig vid vintermörkret men icket. Snart är i alla fall årets värsta månad över och vi går in i december och allt juligt det innebär. Inleder starkt med Konstfacks julmarknad på lördag, något som jag sett fram emot hela året. Förra året åkte jag dit först på söndagen men lyckades ändå hitta en del om ni minns, så hoppas på bra fynd även i år. Är det någon av er som ska dit? Eller kanske har tips på andra bra julmarknader här i Stockholm? Hit me up i kommentarerna!

Hur som helst, så här såg lille jeg ut i lördags! I nya byxor! Från Weekday!

Skor och jacka (som är som att ha på sig ett duntäcke) är från Zara, tröja från Weekday, superlångt skärp från Asos och nyckelring från Biltema.

Det var alles för mig, hoppas ni får en fin dag!

Comments

 1. Alex

  Designmarknad STHLM, färgfabriken!

  1. Eric - smdlnd

   Åh, tack för tips! :D

 2. Sandra Leone

  Jag glömmer, inför varje år, hur knäckt jag blir av det här mörkret så jag ser verkligen framemot december nu <3

 3. Maja

  så fin! og så fin med det korte håret!!

  1. Eric - smdlnd

   Tack snälla! :D

Leave a comment