Cement

Tänkte att vi ska kika på en ny sak i vårt sovrum.

Nämligen vårt nya sängbord! Som kom med DHL från Zara Home i Spanien till mitt kontor och som jag och Magnus därefter kånkade hem till oss i fredags.

Fram tills nu har vi ju bara haft ett nattduksbord, i krom från Verner Panton, och jag har med ljus och lykta sökt efter något att ha på andra sidan sängen. Så när jag för någon vecka sedan såg denna pjäs i cement i ett hemma hos-reportage i Residence kände jag direkt att den skulle passa in vårt sovrum. Så sagt och gjort panikbeställde jag den utifall att den kanske, på något vänster, skulle hinna sälja slut (believe me det har hänt).

Och nu står den här hemma, bredvid olivträdet som än så länge håller sig vid liv. Blev himla fint tycker jag, med sina bulliga former och hårda material som kontrast till det naturiga och träiga som resten av sovrummet består av.

Comments

 1. Julia

  Wow! Så snyggt!

 2. Sandra Leone

  Så himla snyggt! Passar verkligen megabra hos er.

  1. Eric - smdlnd

   Tack, blev supernöjd! :)

Leave a comment