En julmorgonhälsning

Godmorgon! Ni kanske är i full färd med julfirande, eller kanske inte alls, men ville ändå bara kika in här och önska en god jul. Själv befinner jag mig i Sundsvall med min pappa och syster, och inte hos min andra syster utanför Örnsköldsvik som planerat, då vi fick planera om när hon ringde och berättade att vattnet hade gått och att en bebis är på väg, antingen idag eller imorgon.

Så det blev en annorlunda jul helt enkelt. På många sätt väldigt jobbig, i och med att det är den första utan mamma, men också väldigt fin då det blir den jul som vi får välkomna en ny person i vår familj.

Comments

 1. Hanna

  Tänk vad man anpassar sig ändå. Det suger, men man gör det och alla har alltid gjort det. God jul <3

 2. Sigrid

  Både fint och obarmhärtigt att livet går vidare. Tänker på dig, tack för en fin blogg.

  1. Eric - smdlnd

   Jo, så är det ju! Tack <3

Leave a comment