Min önskelista 2017

En grej som jag tycker är väldigt kul att läsa om är önskelistor. Inför födelsedagar, julaftnar och sånt. Dels är kul att se vad folk vill ha, men också bra som inspirationsinhämtning. Tänkte i alla fall dela med mig av lite av det jag önskar mig. Vi kikar!

Till vårt kök önskar jag mig lite nya köksattiraljer i form av vinglas och bestick. Vi har fina och enkla från Åhlens och IKEA, som vi köpte när vi flyttade hemifrån. Inget egentligt fel på dem, men de börjar bli lite kantstötta och småfula, så hade varit kul med nytt. Skulle vilja ha lite mer klassiska i bättre kvalitet denna gång, så de förhoppningsvis håller längre än något år. Kanske glas från Riedel, som jag gillar hur de känns i handen, eller bestick från Robert Welch som jag tycker är väldigt fina och nätta.

En trådlös laddare till telefonen hade varit smidigt, kanske från IKEA? Räcker nog med en liten dock.

Sedan är det såklart alltid kul att ha något att läsa. Alvar Aalto’s Second Nature hade varit väldigt trevlig som inredningsdetalj (och såklart att bläddra i) eller Call me by your name av André Aciman, som ju filmatiserats och snart har premiär här i Sverige. Få filmer har jag sett fram emot så pass mycket, så tänker att boken nog är minst lika bra.

Louis Abel är ett relativt nylanserat svenskt varumärke som gör jättefina accessoarer i silver (skrev om dessa på On the Radar för några veckor sedan om ni missat?). Älskar speciellt armbandet Dana och ringen Eyvar, så fina!

Perspective Studio har en massa fint som gärna fått flytta in här hemma. Några silversfärer, en stor lerkruka eller kanske ännu en ljusstake av Hein Studio.

Och såklart lite mer inredning. Igelkottsvasen av Gunnar Nylund som då och då dyker upp på Bukowskis, någon fin skulptur eller kanske det fina på bilden ovan. Inte Måns alltså, utan sidobordet i cement från Zara Home. Kunde faktiskt inte låta bli att slå till på det, så om några dagar borde den pjäsen ramla in på mitt postombud. Lovar att visa hur det blir sedan.

Det var min önskelista! Vad önskar ni er i år?

Leave a comment