Mina mest gillade instagraminlägg 2017

Har sett flera bloggare som gjort inlägg om årets Best Nine, det vill säga de nio mest likeade inläggen på ens Instagram. Kul idé, så kopierar rakt av. Vi kollar på det sett ut:

436 likes – Grattis till mig som fått tillbringa tre år tillsammans med denna fantastiska ❤️

På nionde plats kommer en bild jag lade upp på min och Magnus 3-årsdag i Augusti. Verkligen den bästa jag har, och tänker alltid vilken ynnest det är att få vara tillsammans med honom varje dag.

485 likes – 3 år sedan.

På tal om 3 år så har vi denna throwback på åttonde plats. Magnus framför Stockholms vackraste vägg utanför Nordiska Muséet, från vårt första halvår ihop.

606 likes – Tipas om goda frukostar på bloggen idag, länk i profilen! ☕️?

Tipsade om frukostar på min blogg, och ville såklart att instagramföljarna skulle få veta. Ni verkade gilla jordgubbar, för denna fick 606 likes och kom på en stadig sjunde plats.

613 likes – 07.42

En morgonfrukost i september med Magnus hamnade på nummer sex.

674 likes – Pride + pasta + prosecco

Och en middag i augusti, under Pride, kom på plats fem. Hade svimmat på tunnelbanan några dagar innan och var fortfarande lite skakis, så vågade inte gå i paraden. Istället hade vi vår egen lilla prideparad hemma.

703 likes – Status: jetlaggad av omställningen till sommartid

En mörk vårmorgon blev min fjärde mest likeade bild

740 likes – Skriver om syror, sheetmasks och annat kul i min hudvårdsrutin, länk i profilen ✌?

Och en sheetmask-selfie blev trea. Också den enda selfien av mig på listan, med mitt ansikte täckt av en mask. Tack för den :))

753 likes – Hello ??

Nummer två blev denna, en bild på mig framför en vägg efter en inspelningsdag.

841 likes – Hemma.

Och på första plats – något så enkelt som vårt hem, kanske den absolut bästa platsen jag vet. Har blivit så hemmakär på sistone, och trivs så väldigt väldigt bra på dessa kvadratmeter.

Mina tre mest gillade bilder var alla postade under någon veckan i april, och stack ut rätt ordentligt jämfört med andra bilder innan och efter. Tror att det var någon spambot som fuckade upp lite, så här kommer några bubblare som hamnade precis utanför topp nio, men som ändå är väldigt gillade. Närmare bestämt 387, 430, 366 likes vardera. En krispig förmiddag i ett snöigt Umeå, två dagar efter att min mamma gått bort, (en sån himla mörk och underlig tid, och jag försökte omge mig av mina viktigaste personer – min familj, mina vänner, och i det här fallet; Magnus och Milou), en analog throwback till en sommarkväll förra året och en frukost som gick hem, både för mig och på instagram.

Totalt sett blev det lite drygt 48,5k likes fördelat på 183 inlägg. Vill ni följa mig kan ni göra det här!

Leave a comment