3 × hudvårdsnytt

Godmorgon! Det är dags för lite hudvård igen!

Tänkte tipsa om lite nya favoriter som jag klickade hem innan jul – nämligen dessa tre från Klairs!

Bland annat denna härliga, Supple Preparation Toner, som är en återfuktande toner. Tycker denna är såå nice, lite tjockare än ett vanligt ansiktsvatten (nästan mer som en essence?) och perfekt att varva med när jag låter huden vila från aktiva toners som typ Lotion P50.

Har också använt Klairs serum Rich Moist Soothing Serum, som är ett rent fuktserum. Jättehärlig konsistens och sjukt återfuktande, och stor förpackning för att vara ett serum, vilket gör den rätt prisvärd. Brukar använda denna som grund och sedan lägga ett annat, mer aktivt serum, ovanpå, oftast någon av mina från Biologique Recherche.

Och sist men inte minst har jag testat en ny BB-cream, också den från Klairs – Illuminating Supple Blemish Cream, som kanske är den bästa jag testat hittills. Lagom med täckning, lätt att applicera och 40 SPF. Plus också för fin förpackning (pga ändå viktigt). Kanske på gränsen till ljus dock, och tyvärr finns den inte i andra färger. Men det funkar så länge vintern sugit allt liv ur ens ansikte :)

Hoppas ni får en fin fredag!

Leave a comment