Måndagstankar

Godmorgon!

Måndag igen, och denna gång lite peppigare än den förra. Jag har en haft en väldigt härlig helg som gått i rätt makligt tempo och det har varit så himla skönt. Unnar mig att ha några rätt händelselösa dagar nu så här innan hela 2018 drar igång. Det brukar ju krävas lite tid för att komma igång med det nya året och sakta, försiktigt börjar jag se fram emot vad som komma skall. Har hittills kastats mellan att vilja starta igång stora förändringar och att vilja lägga mig under täcket och inte kliva upp förrän i maj typ. Men jag tror och hoppas ändå att 2018 kommer vara ett väldigt händelserikt år och förhoppningvis några kliv framåt jämfört med 2017.

Hoppas ni får en fin vecka!

Comments

 1. elina

  Hoppas du får en fin vecka du med! Älskar din blogg!!!

  1. Eric - smdlnd

   Tack, vad kul att höra! ??

 2. A

  Ha en fin vecka du också! Din blogg är så himla bra!

  1. Eric - smdlnd

   Tack, vad fint av dig!

Leave a comment