En söndag som började med sol & slutade på spa

Vi kollar på vad jag gjorde förra söndagen!

Då vaknade vi upp av solen. 30 minuter senare hade dock försvunnit bakom molnen, men vid det laget var vi redan uppe och hade stökat fram frukost.

En liten toast i vår mackgrill gjord på överblivet bröd från dagen innan, varsin croissant som grillats lite lite för länge och så blond grapefrukt som äntligen dykt upp på vårt ICA!

Himla gott det.

Vi åt och bläddrade i varsin del av DN, och så läste Magnus högt från Namn och nytt-sidan, som måste vara det värsta som finns i tidningsväg. Bara en massa tråkiga försök till skämt och historier om något som ett barnbarn sagt för 20 år sedan och som ingen. bryr. sig. om.

Strax innan lunch hade vi hånat klart, klätt på oss och klivit på tunnelbanan och en liten stund senare befann vi oss här, vid Nybrokajen.

Vi skulle nämligen hit, till Bukowskis, som hade en utställning vi ville kika på.

Det var verk av konstnärer Eva Lange som ställdes ut, och allt var så himla fint. Stora verk i sten som såg så himla lätta och sköra ut.

 

Vi gillade den här skålen i alabaster mest, som hade en sån himla fin marmorering och lite transparent i materialet.

Förutom skulpturer ställdes också lite plagg ut från Tôteme ut, som hade haft sin visning här på Fashion Week några dagar innan. Magnus gick runt och pekade ut vilka plagg som hans modeller burit.

Förutom Eva Langes verk ställdes fanns även en liten utställning av Eric Grate. Också väldigt fin, speciellt den svarta till vänster. När vi kikat klart sade vi hejdå till Bukowskis.

Och efter tunnelbana + buss + buss befann vi oss här, i ett disigt och regnigt Hasseludden.

För att checka in på Yasuragi, där vi spenderade ett dygn med att bada, äta och sova. Himla härligt avslut på helgen och på januari.

Comments

 1. Sandra Leone

  Perfekt dag ju! Så himla härligt att checka in på spa. Det förtjänar en verkligen efter denna evighetsjanuari.

 2. Julia

  Alltså, har sån hatkärlek till Namn och Nytt! Jag och en kollega turas alltid om att läsa den högt på lunchen och det är verkligen 80 % superdåliga skämt och 20 % högst oklara anekdoter som du säger. Har ändå som mål att skicka in någon riktigt usel vits för att se om den blir publicerad… :)))

  1. Eric - smdlnd

   Åh gud verkligen! Och sant, det borde man testa. Känns ju inte som att nivån är jättehög direkt hehe :)

Leave a comment