4 måltider jag ätit på sistone

Jag grävde lite i min mobil och hittade 4 goda saker jag ätit på sistone. Vi kollar:

Häromfredagen efter jobbet var både jag och Magnus så trötta att vi inte orkade laga mat. Istället köpte vi det godaste vi kunde tänka oss då, nämligen burrata med basilika, tomater och picklad rödlök. Finns det något godare tror ej. Åt rostade mandlar och surdegsbröd som jag stekt i en stekpanna med lite olivolja till, sedan somnade vi soffan innan tio :))

Jag gav ju mig i kast med en ny omgång ramen, som blev ännu bättre än den första (tricket var Kung Markattas umamibuljong, tack Amanda för tips!). Vi bjöd hem Malin, korkade upp en flaska vin och hade en himla trevlig torsdagkväll. Ramen alltså, vilken grej. Recept finns här!

Förra veckan värmde vi upp inför våffeldagen och gjorde våfflor till middag. Med smetana, rödlök och vegorom. Livets enklaste och kanske också godaste middag.

Och någon dag senare (när det också var ljust ute när vi kom hem efter jobbet, hur sjukt??) svängde vi detta! Zeinas veganska kebab koobideh! På Anammas formbara vegofärs. Åt med ugnsrostad sötpotatis, grillad lök och vitlökssås. Blev +++++

Leave a comment