En lite långsam lördag med lite av allt

I lördags väcktes jag och Magnus, som så många gånger tidigare, av solen. Skillnaden mot de senaste helgerna var dock att klockan knappt hade passerat kl 8. Vi har ju varken persienner eller gardiner i vårt sovrumsfönster och på somrarna vaknar vi ofta tidigt av ljuset. Och nu fick vi äntligen göra det igen. Tänk va?

Efter att ha legat och scrollat i mobilen, sussat lite och vänt oss och gnytt i sängen klev vi upp. Tog in tidningen och dukade fram frukost.

Bland annat smoothiebowl med kokos, mandel och jordnötssmör.

Samt toast plus croissant på det. Och så läste vi lördagsintervjun av Samantha Powers i DN och bläddrade bland bokrecensioner och djupa reportage samtidigt som vi pratade om vad vi skulle hitta på under dagen.

Vi bestämde oss för en liten second hand-runda, så när vi städat undan frukosten och klätt på oss begav vi oss till Skärholmen och Myrorna.

Hittade tyvärr ingenting alls så vi fortsatte vidare in mot stan. Förbi Stadsmission i Liljeholmen och sedan A-Ö och Humana i Skanstull.

Men vi gick bet även där, så vi åkte in till Hötorget och handlade ingredienser till vår ramen som vi skulle göra istället.

Någon timme senare var vi hem igen och packade upp våra fynd. Och så kastade vi i oss en snabb sen lunch, började preppa ramenbuljongen och skyndade tillbaka in till stan för att hinna förbi på Mattias födelsedagsfest på Bleck.

Sedan tog jag inga mer bilder den dagen förutom denna på Falloumi där vi åt middag senare på kvällen med Emma. Slut på lördag.

Comments

 1. Roger

  Vakna tidigt? frivilligt? en helg?!? ??? mörkläggningsggardiner ska det va ??

 2. Ulrika

  Det här har jag undrat länge! Var köper ni era croissanter? Jag misstänker att det är sådana som man tar från frysen och bakar i ugnen? Jag köpte från Findus förut men mitt ICA har slutat med dem. :(

  1. Eric - smdlnd

   Precis, från Findus! Upptäckte nu senast jag handlade att mitt ICA också gjort det… Men vet att Picard också har, så det kan vara ett alternativ om det finns en sån butik där du bor!

Leave a comment