2 små presenter

Godmorgon från Arlanda! Jag och Magnus ska strax kliva på planet ner till Belgien, men först tänkt jag titta in här.

Ville nämligen visa upp lite presenter som fått flytta in här hemma!

Först ut har vi denna fantastiska magväska som var en slags “present-till-mig-själv” som jag slog till på efter påskhelgen. Har ju som sagt haft en rätt jobbig jobbperiod den senaste tiden, och när jag såg denna knallblå kreation susa förbi i mitt flöde på Instagram bestämde jag mig för att den skulle få bli min vårväska.

Från Acne Studios och deras Blå konst-kollektion. Älskar de små detaljerna i gult, och den rymmer den min lille kamera, så kändes perfekt inför Antwerpen.

Och gåva nummer två (som faktiskt också var en gåva) var detta från parfymeriet Le Labo! De skrev till mig och Magnus på Instagram för några veckor sedan och frågade om vi ville ha en litet paket, och det ville vi ju förstås.

Magnus fick deras doftljus Santal 26 som såklart doftar helt fantastiskt, och jag en handkräm och läppbalsam. Händkrämen luktar så. gott. Går omkring och sniffar på mina händer för jämnan. Så lyxigt, tack Le Labo!

Leave a comment