Nya stolar

Godmorgon! Hoppas ni har haft en fin helg. Själv har jag haft en ovanligt lugn helg där jag och Magnus inte sysselsatt oss med mycket alls. Hängt hemma, haft en lite second hand-runda och kollat på film. Mest har vi dock försökt planera inför att vi åker till Antwerpen på torsdag. Det är verkligen så efterlängtat att hälften vore nog. Ska äta gott, strosa runt bland konstgallerier och designervintagebutiker och verkligen njuta av att vara ledig. Väderleksrapporten hotar med regn, men förhoppningsvis hinner det ändras lagom till att vi kommer dit. Det ska i alla fall vara drygt 20 grader plus, så det ser vi fram det. Troligtvis blir detta också vår enda resa innan sommaren, och det ska verkligen bli så härligt att få upptäcka en ny stad med Magnus. Kommer såklart ha med mig kameran, men om ni vill följa ~live~ kan ni kika in på min Instagram från och med torsdag.

Men nu till det jag tänkte visa idag! Nämligen mina nya stolar!

Hittade dem som sagt på Blocket efter många om och men, och nu har de fått flytta in här hemma. Är så himla himla nöjd och tycker verkligen att de passar in så bra. Tyvärr innebär de dock att vårt kära matbord numera är alldeles för litet, och att vi kanske måste ge oss ut på jakt efter ett nytt.

Men tills vidare får det vara kvar, och förhoppningsvis kan det komma till användning i en annan form i framtiden.

Leave a comment