Fem födelsedagspresenter

Godmorgon! Jag fyllde ju år nyss. Eller ja, för tre veckor sedan ungefär, men eftersom jag inte riktigt hunnit med här så kommer här ett något sent inlägg med några födelsedagspresenter som jag fick! Kan ju vara kul tänkte jag!

Fick så mycket fint! Som denna t ex, som jag fick av Magnus föräldrar när de var i Stockholm för drygt en månad. Kokboken Frukost hela dagen, av skaparna bakom Pom & Flora!

Och sedan dess har jag ju försökt äta mig igenom den. Fantastisk bok för er frukostälskare där ute.

Av Magnus himself fick jag en resa till CPH över midsommarhelgen, plus dessa fina frukostbrickor i krom för sommarfrukostar i sängen eller på balkongen!

Av pappa och mina systrar fick jag ytterligare en kokbok, fast denna gång Rutabaga, av Mattias Dahlgren.

Fylld med recept från restaurangen med samma namn som jag, Magnus och pappa besökte när han var på besök förrförra helgen.

Så pepp på att testa en massa av deras goda drinkar, plus den vegetariska varianten av råbiff gjord på tomat.

Och sist men inte minst fick jag även detta – champagneglas från Riedel, i samma serie som vinglasen jag fick i julklapp. Är ju uppenbarligen en sån som önskar sig vinglas i present numera. 24 år going 45 hehe.

Ha en fin dag i solen!

Comments

  1. Rebecca

    så fina saker! säg till när ni är här!

Leave a comment