Pappa

Hej på er! Jag har haft en sån himla trevlig helg. Min pappa har varit och hälsat på för första gången sedan vi flyttade ned hit (som ni vet så har ju en hel del kommit emellan) och vi har visat honom hur vi bor, var vi brukar promenera och var vi brukar äta. Vi har gått med hundarna längs Mälaren och runt Djurgården, pratat balkongodling och fikat på Rosendals trädgård och firat min födelsedag med en vegetarisk avsmakningsmeny på Mathias Dahlgrens Rutabaga. Och ute har det varit strålande sol och säkert 25 grader varmt hela tiden.

Nu i veckan som kommer fortsätter sommarkänslan. Idag ska det bli 26 grader och efter jobbet ska jag på jakt efter krukor och lådor att fylla med kryddväxter och tomater för vår balkong. Det känns nästan som att solen och värmen gjort att kroppen gått in i semestermode. Allt som ligger och stressar känns liksom sekundärt, och det är rätt härligt. Lite så det borde vara jämt egentligen.

Comments

 1. felicia

  wow vad lika ni är! mysigt! älskar vinthundar

  1. Eric - smdlnd

   Haha brukar höra det! Och ja, livets hundar! :)

 2. Elin

  Eric vad fotograferar du med för kamera? Helt otroooligt fina foton.

 3. Rebecca

  fy tusan vad mysigt. ser så sjukt gott ut.

  1. Eric - smdlnd

   Det var det verkligen! Rekommenderar till 100%! :)

Leave a comment