Fredag

Godmorgon!

Fredag idag. Den här veckan har känts som en av de längsta på länge, trots att den i själva verket har varit bland de kortaste i och med nationaldagen i onsdags. Jag spenderade dock hela den dagen i soffan med en rejäl förkylning. Det har varit på gång i flera veckor, men som vanligt när läget börjat lugna ned sig har det brutit ut. Men efter några jobbiga dagar börjar det dock vända, lagom till att det varma vädret återvänt.

Hur som helst, det var ett tag sedan jag delade med mig av lite vad jag pinnat på sistone, så jag tänkte att vi skulle kika på det. Mycket Italien, sommar och semester, men också en del inspiration från bland annat Lars Lerin och New York Times Magazine, som står för nyhetsvärldens kanske starkaste tidningsomslag just nu. På tidningens Instagram brukar fantastiska Gail Bichler, som är designchef, dela med sig av sina tankar bakom varje omslag. Tips tips för er designintresserade.

Vill ni följa min Pinterest kan ni göra det här!

Leave a comment