Gadjo

Godmorgon!

Hoppas ni haft en fin sommarvecka! Jag är inne på mina sista jobbveckor nu och om drygt 14 dagar går jag på semester. Överallt runtomkring på internet ser jag folk i hängmattor, bryggor och klippor och det rycker verkligen i kroppen att få vara ledig snart. Som tur är så börjar det märkas på jobbet också att det snart är dags. För varje dag som går börjar tempot saktas ned, vilket är väldigt skönt efter en otroligt hektisk vår.

Men hur som helst, sent påkommet (som alltid) har också den kommande semestern gjort att jag också börjat inse att sommargarderoben inte riktigt räcker till. Så på min lediga tid scrollar jag igenom internet i jakt på strandväskor, badhanddukar och svala, luftiga kläder. Föreställer mig att jag litegrann vill se ut som plockad direkt ur de här bilderna från franska Jacquemus senaste visning, som visade sin första herrkollektion ”Le Gadjo” i tisdags. Allt var så så fint, på en strand utanför Marseille med stråhattar, böljande skjortor och mönster, precis som man vill se ut på sommaren.

SaveSave

Leave a comment