Blandat sommar från min mobil

Vi kollar lite på vad jag har dokumenterat den senaste tiden via min mobil. Bilder som blivit instagraminlägg, filmer som blivit stories och sånt som inte sett dagens ljus förrän nu. Kan ju vara kul. Vi kikar:

Har som ni vet ätit många middagar på balkongen. Mozzarella, tomater, sallad, bröd och röror och sånt där gott.

En kväll för några helger sedan sågs vi ett gäng på takterassen i Mattias lägenhetshus på Söder och drack lite vin innan vi sedan åkte till Hornhuset för att supporta honom och hans kollega Tyra spelade skivor.

Har såklart ätit massa gott, som den här råbiffen/tartaren på tomat.

Åt även denna goda sommarpizza med Clara på Pizza Hatt när hon var i Stockholm på besök, och som jag sedan försökte återskapa själv. Delade mig av recept på båda i det här inlägget, för er som missat.

Hade tråkigt medan jag väntade på tunnelbanan en kväll.

Men desto trevligare när jag och Magnus var på vernissage på Moderna Museets nya utställning med Nathalie Djurberg och Hans Berg. Det var länge sedan jag blev så tagen av en utställning som denna. Den var oerhört.. mycket liksom? Och konstig. Se den om ni har möjlighet!

En annan kväll var jag på AWBs sommarfest med Magnus och Malin, som precis som vanligt hade ett starkt selfie game.

Har såklart ätit orimliga mängder mozzarella. Denna gång med supermogna nektariner.

Och sen åkte jag och Magnus till Skåne för att fira midsommar i ett blåsigt men vackert landskap utanför Lund. Hade verkligen en helt fantastisk dag och kväll.

Dagen efter åkte vi ju som bekant till Köpenhamn. Jag, Magnus och min finne hade bra selfie game på Thorvaldsens museum trots få timmar sömn.

Heh

Och så hängde vi ju på livets plats och drack öl med Franziska.

När vi kom hem sedan fortsatte vardagen lite. Med ännu en variant på mozzarella + tillbehör. Denna gång med mango, chili, koriander och silverlök. Piementos till pga så gott. Och så fick jag ju blommor av Magnus. Höll sig så här fin i ungefär 1 dygn, så det var lite sorgligt. Men bortsett från några blommor som fått stryka är den nästan lika fin nu dock, en vecka senare.

En annan kväll åt vi middag på ett blåsigt Scandwich i Midsommarkransen. Verkligen livets mackor. Åt en med vattenmelon, chimichurri och rostade kikärtor som kan ha varit det godaste jag ätit.

Och så har vi såklart spenderat kyliga men fina kvällar i Örnsberg. Nu hoppas jag bara att värmen ska återvända så att kvällarna blir lika härliga som de ser ut.

Comments

 1. nora

  asså ni har verkligen SÅ fina bestick?! var är de ifrån? är i desperat behov av ett snyggt bestickset, har just nu två gafflar två knivar och två omaka skedar :–) känns sådär om jag ska vara ärlig

  1. Eric - smdlnd

   Haha tack! De är dock vanliga IKEA faktiskt, tror de heter Sedlig. Lycka till med bestickletandet! :D

 2. Sandra Leone

  Så himla fint inlägg! Mackan <3

  1. Eric - smdlnd

   Åh så kul att du gillar! 🙏🏼

 3. Johanna

  Haha älskar detta inlägget (Magnus macka Hahaha)! Fint när du blandar in sånthär med, känns som bra mix 😊

  1. Eric - smdlnd

   Åh vad roligt att höra! :)

Leave a comment