Ett litet hej

Från när jag och Malin var på Medelhavsmuseet.

Hej på er!

Här har det varit tyst i nästan en vecka. Ibland kommer livet emellan, och saker och ting hinns inte med. Som den här platsen till exempel.

Det är mycket som har hänt den senaste tiden. Bland annat så har jag gjort en intervju för Radar som snart kommer läggas upp en på site nära er, en kollega till mig har skaffat en mopsvalp, så jag får en daglig dos av hundmys, samt att jag har något väldigt roligt som snart kommer att hända (men som jag måste på hålla på ett tag till hehe). Och så har mitt jobb flyttat till en ny lokal, en superfin på gatunivå precis vid Nytorget på Södermalm. Ser så mycket fram emot att få spendera mer tid där, hitta mysiga caféer att luncha på och restauranger och barer att testa. Yours truly har dessutom fått ansvaret att inreda det nya kontoret, så i mitt huvud har det den senaste tiden snurrat färgprover, materialval, möbler och snickeritankar varje vaken timme, och idag så flyttade vi äntligen in efter veckor av planering. Tror att allt kommer att bli jättefint när det blir klart. Lovar att visa så snart allting faller på plats.

Men nu ska jag ta helg. Har inga planer förutom långsamma frukostar, långa promenader i höstkylan och att äta precis allt gott jag är sugen på. Det ska bli härligt.

Hur är det med er? Hur har er vecka varit? Berätta!

Comments

  1. Johanna

    Kul med update, och spännande att inreda kontoret! Vill jättegärna se. I helgen ska vi sätta upp vårt nya kök som levererades i veckan. Sjukt nervös för hur vi ska få ihop det. Sen ska vi köpa nya möbler. Tips på barstolar, köksbord, stolar och soffbord som hänger ihop lagom mycket (ha ska liten lägenhet så alla kommer ju stå ganska nära varandra/ vara i synfältet samtidigt liksom) men ändå inte för mycket mottages gärna. Du har ju så bra stil! :)

Leave a comment