3 frukostar

Vi kollar på lite frukostar!

I lördags vågade jag mig på att äta fikon igen, för första gången sedan mitt larvdebacle i somras i Italien ://. Hade dem i yoghurten med granola och lite honung, och till det ett kokt ägg, nygräddade surdegsfrallor bröd med smör och salt, plus iskaffe och ett litet äpple.

Söndagens frukost var lite mindre mastig, mest pga att jag vaknade sent och inte riktigt orkade. Grävde fram en bit brioche från frysen som jag grillade i mackjärnet, bredde på färskost och krusbärsmarmelad, och så åt jag yoghurt med granola, syltad zucchini, basilika och matcha till. Har sagt det förr och jag säger det igen, om det är något av mina frukostrecept ni bör testa är det syltad zucchini. Sött, krispigt och med lite sting från ingefära. Och framförallt såå gott. Recept finns här!

Och i förrgår, alltså i måndags, åt jag detta. Perfekt scramblade ägg, med avokado till och toppat med massor massor av gräslök. Kanske min absoluta favorit alltid.

Leave a comment