En mitt-i-veckan-update + lägenhetstankar

Godmorgon! 

Ursäkta för en lite väl lång radiotystnad här igen, men just nu är det fullt upp så hinner inte riktigt med. Nu är det bara några ynka dagar kvar innan vi flyttar så den mesta av vår lediga tid just nu går åt att fixa hemma, sortera vad som från och med nu ska förvaras på vinden och vad som ska vara i lägenheten och att packa ned mer än två år av våra liv i flyttkartonger. Och däremellan hinna förbi Clas Ohlson, IKEA och what not för att köpa kartonger, packningspapper, maskeringstejp och tuschpennor. Är så ivrig nu att bara få flytta. 

Mellan allt fixande och donande och har jag också börjat våga mig på att tänka hur vi ska ha det i vår nya lägenhet. Förvånansvärt mycket av det vi har nu ska följa med (imponerande faktiskt med tanke på att kvadratmeterytan minskar med mer än hälften) men en annan lägenhet öppnar också för andra möjligheter. Kanske är det i denna lägenhet som vi vågar bryta upp med lite mer färg (huur fin är inte det inte med både koboltblått och orange?) , både på väggar, i form av möbler och i inredningsdetaljer? Vill (och behöver) hitta smarta förvaringslösningar och kanske också en bokhylla eftersom vår boksamling börjar bli rätt stor nu. Ska bli så kul att få se detta hem växa fram, och hoppas ni känner likadant!

Ha en fin onsdag! 

Comments

 1. Nora Cserhalmi

  är SÅ taggad på att se hur ni löser inredning och förvaring och what not. själv bor jag på 29 kvm och man måste verkligen tänka till när det kommer till inredningen, för man vill ju inte behöva tumma på varesig sin stil eller lägenhetens kapacitet. har bara bott här ett tag men en kul grej med en liten lägenhet är ju att komma på hur man kan göra små rum i rummet med typ mattor under vissa möbler och småmöbler som inte skärmar av kanske, men som liksom markerar ett slut på “köksdelen” eller “sovrummet”. men taggad var ordet! ska bli så kul å se er nya lägga!!

  1. Eric Smedlund

   Ja verkligen! Vad kul, hoppas du kommer gilla det! :)

 2. Josefin

  Hittade…förlåt. Vill du ta bort förra kommentaren? Autokorrade både för-och efternamn. Förnamn räcker ju faktiskt på internet…. Iaf jättefint allt!!

  1. Eric Smedlund

   Haha :)

Leave a comment