Ny vecka, nytt bord

Godmorgon!

Har ni haft en fin helg? Min har varit 100%. Magnus fyllde 24 i lördags så vi har firat hela helgen egentligen. I fredags hade vi biodate och såg A Star is Born, själva födelsedagen bestod av bland annat långfrukost och sedan en helt sinnes middag + gin & tonics på Bar Agrikultur, och igår hängde vi solen, åt ramen och promenerade igenom ett Stockholm som visade sig från sin allra bästa sida.

Och nu är det vips en ny vecka igen. Dessutom en väldigt händelserik en. Imorgon händer en helt osannolik grej som vi har väntat på hela den här hösten (lovar att berätta mer om det snart snart snart), därefter är det fullt upp på jobbet och sedan slutar veckan med med att jag och Magnus åker upp till Umeå över helgen, för första gången sedan i somras för mig. Ska bli himla mysigt.

Men nog babblat, nu till vad detta inlägg faktiskt skulle handla om:

Nämligen vårt nya matbord! En stadig pjäs i solid travertin som precis flyttat in hos oss och är så fint att det gör ont.

Och oj vilket projekt detta varit ändå. Några av er kanske kommer ihåg att underredet var en del av ett gigantiskt matsalsbord (som jag fyndade för en billig slant på Bukowskis tidigare i höstas om ni minns?) och sedan dess har haft bevakningar på i princip hela internet efter en matchande skiva som inte skulle ruinera mig helt. Till sist, förra veckan närmare bestämt, dök det upp ett soffbord i Vellinge i Skåne på Blocket med en skiva som var precis det jag letat efter.

Och nu är det hemma hos oss. Skrek nästan rakt ut när vi satte ihop bordet efter att det kommit hit till Stockholm i fredags pga är nog den finaste möbel jag sett i livet.

Detta bord ska jag aldrig aldrig aldrig göra mig av med.

Comments

  1. Johanna

    Wow vad fint det blev!! Kan du inte visa bilder på delarna och förklara lite mer? :)

  2. Josefin

    Åh vad är det för fint du har i vasen? Nån slags…råg? Var köper man det?

Leave a comment