Tillbaka

Hej på er!

Ursäkta för den ovanligt långa pausen här. Efter månader av väntan på att lägenhetsbytet skulle gå igenom, kombinerat med de senaste veckornas flyttfix, en massa massa jobb, november (behöver jag säga mer?) och nu också nylägenhetsfix tog musten till sist slut och därmed också den sista lilla omtanken för den här platsen. Lite trist men definitivt välbehövligt och ofrånkomligt. Nu börjar jag komma ut på andra sidan och till råga på allt har vi efter mycket om och men dessutom fått igång internet i lägenheten (vilket ju underlättar en del när man ska försöka blogga så att säga), så nu är jag förhoppningsvis snart igång igen. Dessutom har jag också den första hela, obokade riktiga helgen i vår nya lägenhet i helgen vilket jag ser så himla fram emot.

Men innan dess tänkte jag att vi kan titta på vad som de senaste veckorna när det varit rätt tyst här:

För några veckor sedan, i slutet av oktober, fick jag höra av vår nya praktikant på jobbet att hon hade plockat svamp i skogen någon kilometer från vår gamla lägenhet. Så en av våra sista helger när Magnus var bortrest så gav jag mig ut på jakt. Hittade tyvärr inte en enda sketen svamp men fick däremot en mysig skogspromenad.

Helgen därpå kom november, och med det också Magnus födelsedag. Firade honom med födelsefrukost med nybakt bröd och presenter! 

Och sedan middag på Bar Agrikultur med massa god mat och Gin & Tonics. Kan 100% rekommendera detta som födelsedagsaktivitet. Eller som vilken-dag-som-helst-aktivitet också för den delen.

Några dagar senare var vi i Rinkeby för att skriva på kontraktet på vår nya lägenhet på Katarina Bangata. Här är en bild på två glada precis efteråt.

Och sedan dess har allt gått i ett. Bara någon helg senare packade vi ihop allt vi ägde och vinkade hejdå till vårt hem de senaste två åren.

Och lassade in allt på 26 kvadrat.

Någon dag senare hade vi fått upp det mesta och har nu det helt klart beboeligt. Så småningom ska tavlor, vaser och pynt och Ivarskåpet i trä målas och sättas upp på väggen, men först ska hela lägenheten målas.

Och när vi inte hängt hemma har vi hängt ute i de få timmar som november bjudit på sol.

Varit på Kulturhuset och sett utställningen Witnesses om förintelsen tillsammans med Magnus föräldrar.

Och gått på pressfrukost för Transparent Sound hos fina Dry Studio, som visade upp den senaste kollektionen med högtalare. Transparent Speaker har ju varit min drömhögtalare sedan den tog över internet för några år sedan, och nu har de släppt sin klassiker i en uppdaterad tappning, plus ett mindre syskon i vitt samt tre limiterade varianter i keramik, trä och stål. Verkligen så fina, här kan ni läsa mer om dem om ni är intresserade!

Hoppas ni får en fin helg!

Comments

  1. Tove

    Tycker inte du behöver be om ursäkt för att du är borta ett tag! Helt 100% förståeligt! Kul att få se en liten kik på nya lägenheten, och fina bilder som vanligt! :)

    1. Eric Smedlund

      🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Leave a comment