Vi ska flytta!

Jag och Magnus ska flytta!

2.5 år efter att vi packade ned allt vi hade i en stor skåpbil och flyttade ned till Stockholm skrev vi idag på kontrakt för en ny lägenhet. Vi lämnar vår ljusa tvåa (som jag trivts va) och flyttar till en etta, på självaste Katarina Bangata, på Södermalm. Förstahand. Kan knappt tro det själv faktiskt, att vi någon gång skulle bo inne i stan, långsiktigt och utan att ärva en shitload of money alternativt råna en bank. Har liksom varit tacksam att ens ha ett förstahandskontrakt till att börja med. Men så i augusti hittade vi en tjej som ville byta sin lägenhet mot vår, och efter att vi tittat på varandras lägenheter, funderat och vridit och vänt följde sedan två månader av väntan på pappersarbete innan det till slut gick i lås.

Oj vad länge jag velat berätta detta men har knappt vågat för att inte jinxa. Och om bara några veckor flyttar vi in. Ett nytt område att bo i och utforska, och i en 26 kvadratmeter stor lägenhet (hjälp lol) med fiskbensparkett, badkar och stora spröjsade fönster. Ett nytt hem helt enkelt.

Kommer bli så bra detta.

Comments

 1. carolina rigo

  stort grattis till er <3
  har däremot en fråga, vad har ni för tankar att bo två såpass litet?

  1. Eric Smedlund

   Tack! :)
   Jätteintressant fråga, vi har funderat mycket på detta men kommit fram till dels att vi nästan alltid är med varandra ändå, trots att vi bor i en tvåa just nu. Sedan kommer vi att bo i stan och därför ha lättare att hänga utanför hemmet och dessutom ha ett badrum med badkar som vi kan stänga in oss i om vi ledsnar på varandra (lol). Tror inte att det kommer bli ett jätteproblem, men vi vet att det nog kommer bli en liten omställning mot hur vi har det nu. :)

 2. Julia

  Wow, grattis! Ska bli så kul att följa er flytt. Är säker på att ni kommer trivas utmärkt på Söder.

  1. Eric Smedlund

   Taack Julia! Hoppas det jag med! :)

 3. Ingrid

  Gud vad roligt för er! Ser fram emot att se bilder från den sen om du vill lägga ut det på bloggen :)

  1. Eric Smedlund

   Taack, ja det kommer nog synas ett och annat här! :)

 4. Claudia

  ÅH blev alldeles pirrig av detta! GRATTIS till er båda, så himla, himla kul! Vore så roligt att få följa med på flytten, när ni flyttar från större till mindre och hur ni gör med möbler (följer allting med, eller måste ni rensa järnet för att få plats osv.) Ni har så otroligt fin stil, ser fram emot att se ert nya boende växa fram. Jättegrattis igen! <3

  1. Eric Smedlund

   Åh vad roligt, tack! Kommer säkert några inlägg om det framöver! :)

Leave a comment