En julhälsning

Hej på er! Jag sitter i detta nu på ett tåg som rullar bort från Stockholm, mot Sundsvall. Min resväska gick sönder på vägen till tågstationen, jag är trött, hungrig trots att jag åt frukost för en timme sedan men också 100% redo för jul. Vill äta risgrynsgröt, gå långpromenader ute i snön och äta julmat tills det kommer ut ur öronen på mig.

Igår slog jag in mina paket. Hade inte mycket inslagningspapper hemma så det blev salig blandning av jutesnören, band, grankvistar och tidningspapper. Blev rätt fint ändå tycker jag. I vår släkt tilldelas alla numera en person som man får köpa till, och sedan köper vi någon klapp till de i närmsta familjen. Dessutom har jag och Magnus bestämt oss för att inte köpa julklappar alls till varandra i år, och istället göra något roligt tillsammans i vår. Tycker det känns precis lagom, och vi slipper mycket av den där hetsiga känslan kring julen som så ofta blir.

Hoppas hur som helst att ni som läser får en fin jul, och om ni inte firar i varje fall en skön ledighet, så hörs vi efter julhelgen!

Comments

  1. sparris

    En riktigt skön och mysig jul önskar jag dig!

Leave a comment