Förra lördagen, som började på Pom & Flora & slutade på Münchenbryggeriet

Förra lördagen drog jag upp Magnus ur sängen och tog med honom ut i kylan! Den första lilla snön hade kommit och vi kalt men vitt Vitabergsparken.

Förbi kyrkan uppe på höjden.

Och vidare hit, till Pom & Flora, där vi bestämde oss för att äta lördagsfrukost. Under en period har dom haft stängt på helgerna på Söder, men numera har de äntligen öppet på lördagar igen.

Vi lyckades norpa åt oss en plats och beställde in frukost. Citrussallad för mig, smoothiebowl för Magnus, och så delade vi scrambled eggs.

Plus denna goda – bananbröd med espressomascarpone!

Efter frukosten promenerade vi hem igen.

Jag lade mig i sängen och läste DN, och Magnus i soffan mittemot scrollade i mobilen. Sedan låg vi så i några timmar och sa inte många ord.

Men strax efter lunch var det dags att ge sig ut igen. Vi hade lite några julklappar att fixa så vi gav oss ut i hetsen. Först till Ringen och sedan förbi några butiker kring Nytorget.

När vi kom till Folkungagatan smet vi in på Tambur som, precis som alltid, var fullt av fina saker.

Här köptes inga julklappar dock, men däremot refill på vår tvål från Frama.

Sedan promenerade vi hemåt med dagens fynd.

När vi kom hem satte jag upp en mistel som jag köpt. Så fint, och precis lagom julpynt om man inte har tid eller ork att gå bananas.

Sedan satte vi oss i soffan, dukade upp lite pepparkakor och kaffe. Jag hade köpt årets My Residence, så bläddrade lite i den.

Hux flux var det middagstid.

Vi hade gjort någon slags fried teriyakiblandning med tzay, broccoli och svamp. Blev +++++

Sedan gick vi tvärsöver Blecktornsparken till Magnus kompis Anna-Sofia, och drack lite vin där tills klockan slog 21 och vi åkte till Münchenbryggeriet för att se fina Tove gästa Movitz. Bra lördagkväll!

Leave a comment