4 år sedan

Godmorgon!

Har som jag flaggade lite för tidigare haft några intensiva dagar den senaste veckan. Jobb jobb jobb har avlöst varandra och mitt bland allt detta har jag försökt prioritera lite hederligt vanligt liv också. Som i torsdags till exempel, då jag och Magnus firade Alla hjärtans dag på precis lagom nivå med middag på koreanska Madam. Och ikväll ska vi bo på hotell en natt. Kommer bli svinmysigt.

På tal om Alla hjärtans dag och sånt, så bläddrade jag i mitt arkiv häromdagen och kom tillbaka hela vägen februari 2015. Då firade vi med hämtsushi på rummet jag hyrde under mitt halvår som student i Stockholm, och dagen därpå åkte vi till New York för att hälsa på Amanda. Med väskor fyllda med vårkläder landade vi i ett NYC mitt under full blizzard, och med temperaturer som var bland de kallaste på 20 år. Himla mysigt blev det dock i slutändan ändå, då jag och Magnus kurade ihop oss på en madrass på Amandas vardagsrumsgolv på nätterna, och rände runt på New Yorks gator med Amanda på dagarna. Kommer ihåg att jag var helt i chock över vilken stad New York var, och hur fint det var att få göra min första resa ihop med Magnus. En annan tid, en annan typ av bildredigeringen (haha), ett annat liv.

SONY DSC

SONY DSC

4 år sedan nu, tänk ändå vad tiden går. <3

Leave a comment