Lördagstips

Godmorgon lördag!

Hoppas ni haft en fin vecka! Det har jag, och även om det känts som att den flugit förbi så känns det väldigt efterlängtat med helg. Har haft en väldigt intensiv vecka, och veckorna som kommer framöver lär också vara just det, så ser fram emot en lugn helg. Lite fix hemma ska dock ordnas. Igår kom äntligen mina posters som jag beställt fram, och nu känner jag att det är dags att faktiskt fixa det som stått på vår to-do-list här hemma ett tag. Som att sätta upp skåp, tavlor, hyllor och ordna med nya kuddar och annat kul, men också hinna med att ha helg såklart. Det blir nog bra.

Men hur som helst, tänkte tipsa om lite inspirerande grejer runtomkring på internet! Först ut har vi bästa bästa Malin som numera är med blogg, på Nuda Papers nylanserade site. Precis som alltid är allt som Malin gör supersnyggt, och hon delar med sig av lite recept, sånt hon inspireras av och livet i allmänhet. In och läs!

När ni ändå är inne i följartagen så tipsar jag hett om kocken Linn Söderströms popup-restaurang Garba som hon driver med Marion Ringborg och som just nu huserar i Gamla Riksarkivet här i Stockholm. Har inte varit förbi än men följer slaviskt alla bilder på pastarätter, soppor, kakor och munkar. Allt är så fint och lagom avslappnat, ser asgott ut och funkar perfekt om man behöver inspiration till middagshandlingen. Finns på Instagram här!

Och sist men inte minst, för er blomsternördar där ute så är Christian Ravnbaks konto på Instagram kanske det finaste som setts på år och dagar. Jag tror att han är florist och blomansvarig på Apollo Bar och Atelier September i Köpenhamn, och lägger ut bilder på de mest danska buketterna jag sett. Brokiga och stökiga, med mycket grönt och i knäppa vaser och formationer. Vill fylla mitt hem med dessa, speciellt den fina låga vasen med franska tulpaner. Har ni sett något finare? Finns på instagram här!

Nu ska jag upp och göra frukost, hoppas ni får en fin helg!

Comments

 1. Linn Söderström

  Hej! Tusen tack för S/O 😘! Kom gärna förbi nån gång snart! Vill ba slänga ut att its a two womans job och att jag tillsammans med Marion Ringborg driver Garba. //Linn

  1. Eric Smedlund

   Ja men såklart, jag uppdaterar! :)

 2. Frida

  mer sånt här!!!

Leave a comment