Mina bästa guideinlägg

Jag har ju bloggat några år, och under den tiden också komponerat ett gäng guider. Till platser, till mat, till aktiviter och om inredning. Vi kollar på några tycker jag!

En miniguide till Köpenhamn 

Den här guiden skrev jag i somras efter min och Magnus senaste tripp till Köpenhamn. I den samlade jag mina bästa Köpenhamntips i form av museum, caféer, restauranger och annat kul att göra. Kul för den som kanske funderar på att ta tåget över senare i vår? Himla bra stad att hänga i faktiskt. 

Hur jag tänker kring inredning
Denna guide där jag samlade mina tankar kring inredning skrev jag förra året när vi fortfarande bodde i vår tvåa i Segeltorp. Tycker fortfarande att de flesta tipsen gäller, och passar speciellt bra för er som bor i nyproduktion och har lite svårt att få det att kännas mysigt.

En guide till att odla avokadokärnor
Lite otippat är en av mina mest lästa guider den om hur man odlar avokado. Det var ju en het trend för några år sedan, och den här guiden funkar fortfarande finemang om man vill testa!

En malmöguide
Efter bra många besök i Malmö där många av våra kompisar bor skrev jag ihop denna guide till staden. Blandade caféer och restauranger, parker att hänga i och saker att göra. Tycker överlag att Malmö är en sån himla underskattad stad, speciellt att åka på weekend till.

Mina bästa Stockholmsmuseer
Efter att ha varit på nästan varenda museum i den här staden skrev jag ihop guiden till Stockholms bästa museer. Även om den har några år på nacken (och självklart saknar exempelvis Nationalmuseum) så är det en bra lista på bra museer att besöka, oavsett om man är här på besök eller om man bor i staden.

Min stora frukostguide
Mitt kanske mest gillade, sparade och lästa inlägg är nog detta – min stora frukostguide. I den samlade jag alla möjliga frukostrecept som vi testat oss igenom under årens gång. Från chiapudding till omelett. Bra om ni vill ha frukosttips inför helgen t ex.

En guide till Sommarstockholm
Och sist men inte minst, denna guide som kanske en att längta lite extra till sommaren. Här har jag samlat lite tips på vad man kan göra i Stockholm under sommaren, då många flyr stan. Får sånt sommarsug att jag nästan tuppar av när jag läser den. Snart är vi där!

 

 

Leave a comment