Ett hej + ett hejdå

Hej på er. Det var en tag sedan sist. Som ni kanske anar har väldigt mycket hänt sedan jag senast skrev något här. Jag har haft kanske mina jobbigaste månader den här våren och sommaren och hösten men också mina mest viktiga. Som det ju ofta är. En tillvaro och en trygghet som varit min och vår vändes helt på ända och istället fick ett nytt liv ta plats. Kärlek tar ibland slut, och så är det med det, men ibland innefattar tyvärr ett uppbrott mycket mer än så. Efter månader av oro för vart jag skulle ta vägen var jag skulle bo hur jag skulle orka vad jag skulle göra vände ändå allt det slut. Som det ju ofta också gör. Jag fick lov att växa, läka, våga känna tillit igen och bygga upp något som raserats för att kunna börja om på nytt. Att känna glädje på nytt och hitta tillbaka till mig själv när allt hade trasats sönder. Att veta att man överlever, trots att det inte känns som att man kan.

För några veckor sedan flyttade jag in i min första alldeles egna lägenhet, något som jag aldrig i mina vildaste drömmar trodde skulle ske för det gör det ju inte för någon som mig i en stad som den här. Men ibland står allt i linje, och nu gjorde det det, och med det kom också det slutgiltiga steget in i en ny, bättre, lyckligare del av livet.

Och i och med det kommer även den här platsen släckas ned för gott. Det har varit en ynnest att få dela mitt liv med er som tagit er tid att läsa och följa och kommentera och bry er, men nu känner jag att det är dags för något annat även på denna front i livet.

Tack <3

Comments

 1. Linda

  Allt gott till dig!!

 2. Amanda

  Tack för alla fina inlägg som gett väldigt mycket inspiration och många bra tips! Att läsa din blogg under de senaste åren har gett så mycket glädje, och den kommer för alltid att vara min favorit <3

 3. Julia

  Tack för att jag fått en liten inblick i ditt liv de senaste åren. Har fått så mycket inredningsinspiration, nya favoriträtter och fina tips på saker att se och göra. Kommer sakna din blogg men är glad att du är på väg mot något nytt och bra. Hoppas att du kommer trivas i nya lägenheten! Jag bodde bara en gata bort i fyra år och gillade det så mycket. Lycka till med allt! <3

 4. Josefin

  Återkommer då och då till dina gamla inlägg. Du skriver så fint och har gett mkt mkt inredningsinspiration! Tack och lycka till med det nya! Det kommer bli bra!

 5. Henrik

  Eric, mycket skönt att höra att livet åter styrt upp sig. Stort tack för bloggen, jag är så glad över att jag råkade trilla in här för några år sedan – det har varit en fröjd att följa dig, och många är tipsen och recepten som jag nyttjat. Tack Eric och lycka till i allt det nya! Kram, Henrik.

 6. Elisabet

  Tack för en fin blogg, önskar dig all lycka!

 7. N

  Tack för en mycket bra blogg Eric! Allt gott!

 8. karin

  Eric<3<3<3<3<3<3<3 Tack för allt och allt gott till dig i framtiden.

 9. Maria

  <3 <3 <3

 10. Nelly

  Såklart jättetråkigt att du inte kommer tillbaka hit, men tack för all inspiration och roliga inlägg <3 kommer sakna din blogg men också glad att du är påväg mot någonting som är bättre för dig själv

Leave a comment