movin’ day!

movinday

Så er det i dag det sker, bloggen rykker fra svensk domæne til dansk.
Vi har glædet os meget til denne dag og håber meget på at I vil følge med os over på vores nye hjem hos SelectedBloggers :D Find os lige her -> www.sortegrisen.dk
Vi ses på den anden side ;b

Translation / Movin’ day! It’s time for us to move to a danish site :) we have been very excited and hope you’ll follow us at our new home. Find it here -> www.sortegrisen.dk

movin-day-fun – christian&pernille

roadtrip time!

stripes
stripes4
stripes5
stripes1
stripes2
stripes3

PantsWon Hundred  TopWon Hundred  BlazerH&M  BootsWon Hundred

Endnu en omgang striber her på bloggen. Jeg er simpelthen gået stribe-amok på det sidste og har nu en garderobe der næsten kun består af striber, haha, eller, tæt på i hvert fald ;b Billederne er taget i søndags hvor vi fjollede rundt på en parkeringsplads i Aabenraa.
Lige nu sidder vi på et pakket hotelværelse i Hamborg og er faktisk ved at være klar til at vende næsen mod Jylland og Christians forældre :)
Ha en skøn onsdag derude!

Translation / Outfit from sunday. I’m all crazy about stripes these days, and can’t get enought – I’ll try to control my passion a bit from now on, hahaha ;b
Right now we’re ready to leave our hotelroom in Hamburg to go see Christians parents – we love vacation, wuw :)
Have a nice day out there :)

xoxo pernille

 

boy on the run!

nike3
nike1
nike2

Normalt er mine fødder ikke noget jeg er ovenud begejstret for at vise frem her på bloggen, men når mine nye Nike sidder på dem, ja så synes jeg altså ikke at I skulle snydes for en lille serie, med fokus på de aller nederste kropsdele! :) De er perfekte til at vade Hamborgs gader tynde i, hvilket vi lige pt. er i fuld gang med! :)
Vi har fået taget en masse seje billeder til Jer, som jeg/vi glæder os afsindig meget til at vise Jer.. Nu vil vi hoppe ud i solen og spise noget morgenmad.. Ha’ en skøn skøn tirsdag kæreste læsere!

Translation / I love my new Nike shoes and right now, they are walking the streets of Hamburg, together with my happy feet! :) We have been out and about down here and right now we’re off for some breakfast! Have a good one today everybody..

jump – christian

i’m like a kid on the beach

ootd4
ootd1
ootd5
ootd2
ootd
ootd3

CoatCooperative  SkirtWon Hundred  FlatsKenzo  TurtleneckForever21  PurseDKNY

Som lovet i går, et par billeder fra vores gåtur ved Aabenraa havn. Vi bruger dagene på at hygge med familie og slappe af. I morgen køre vi et smut til Hamborg, hvilket vi begge glæder os til som to små børn, weee. Hamborg er vores andet hjem, en af de byer her i Europa vi holder aller mest af, og vi bestræber os gerne på at komme derned et par gange i året. Heldigvis tager det kun halvanden time at køre fra Aabenraa til Hamborg, så det er nærmest kun en lille svip-tur denne gang ;b

Translation / As promised pictures from yesterday. We’re visiting my parents this weekend, so we have been chillin’ all weekend :) Tomorrow we’re off to our favourite city in Europe, Hamburg. We can’t wait, wuw :)

xoxo pernille