Jenny Grettve bjuder in till visning och fest

Designern Jenny Grettve utbildade sig till möbeldesigner i Italien, arkitekt i Lund och Melbourne och till modedesigner på Tillskärarakademin i Malmö. År 2010 startade hon egna märket Jenny Grettve och blev samma år nominerad till den svenska tävlingen Show Up Fashion Award. Måndag 28 januari bjuder hon in till visning och fest – och du är bjuden.

Efter gerillavisningar runt om i världen och längs Stockholms gator är Jenny Grettve tillbaka på Mercedes Benz Fashion Week för att visa A/W 2013 på Hamburger Börs den 28 januari. Festen börjar kl 21.00 och håller på till kl 02.00 på morgonen med visning kl 22.30. Allmänheten är välkommen.

– A/W 2013 kollektionen har begreppet tid som tema. Fysiken och psykologin bakom det vi kallar tid har inspirerat min kollektion på olika sätt. Rena linjer och skärningar som andas enkelhet och back to basic möter eye catching, vågade plagg i chiffong och kontrasterande jersey, berättar Jenny Grettve.

Jenny Grettve säljs bl.a. på Spirit Stores i Malmö, Tjallamalla i Stockholm och Malmö, Gemma i Helsingborg, ElsieGarden i USA, kotyr.se och egna webbutiken jennygrettve.com