Y+M TAKEOVER 11. 365 DAYS EXHIBITION.

1412781_461399013970429_141796230_o

Facebook-event: KLICK.

Stockholms roligaste torsdagsfest återkommer i nytt fräscht kapitel, de mest ölkladdiga skivorna har bränts om och en massa smaskig bjud-Briska ligger på kylning!

Dessutom har vi bjudit in 2 av våra favorittjejer för att ställa ut dödssnygga konsverk kopplade till en resa de nyligen gjorde till en mkt speciell plats utanför Berlin. Det blir foto, video, och dylika former av snygghet akompagnerat av bra bas, vardagsrave och allehanda former av myz.

..✿✿:: MIRA & THILDA 365days / no365 ::✿✿..
Mira & Thilda. Två systrar som, när de inte dansar bort nätterna jobbar med fotografering, film, PR, som klubbarrangörer och driver bloggen 365. De brukar beskriva sig själva och sin verksamhet som ett kreativt kaos. “Fotografi för oss är bortom det ögat ser, något mystiskt och andligt och snarare den känslan som skapas i dig än vad ögat registrerar.” På torsdag får ni följa med på en resa till en bortglömd stad utanför Berlin.
Systrarna Mira & Thilda älskar: falafel, sina kusiner, whisky och Ylva + Malins beats. Det går även mycket bra att kalla systrarna för Milda & Tira då de jobbar tillsammans, bor tillsammans och spenderar nästan varje vaken minut tillsammans.
________________________________________________________
Alltså, skoningslös house & techno, bästa hänget och snyggaste utställningen, vi lämnar inget åt fantastin, kom!

Start 22.30! XO

365_cactus_4
365_cactus_6
365_palms_3

Dom är söta som socker och hänger på såna där tuffa ställen vi andra bara kan drömma om. Kolla in allt fint dom sysslar med HÄR.

Leave a comment