GLHF Uppsala

Tack Smålands Nation och GLHF för en sjukt fet kväll. Impad av både  arrangemanget, folket och ravet. Och av taxichaffisen som förde oss från Uppsala tillbaka till Stockholm (Berns) i ett så snabbat nafs att vi hann se Staffan & Virgina avsluta kvällen! XO

image_3

Peppade först själv hemma genom att “tatuera” in slagord på knytnävarna så studenterna skulle veta vad det var frågan om för slags festligheter. Y körde “RACK YOUR”.

Efter en romantisk kärleksmiddag på tåget kom vi till Smålands och installerade oss i vår megastora och sparsamt ljussatta loge. Vi hade till och med en egen logevärd som visade oss vart man kissade, såg till så att vi fick drinkar, försökte erbjuda oss pyttipanna och eskorterade Y till rökpauser etc.

bild 1 (1)

Beatrice Eli hade kört live innan vi gick på så golvet var redan på peakläge när vi fick smälla på med basen. Minns att jag sett Ben UFO köra på samma ställe i våras. Kul.

image_5

Folket  rave:ade duktigt och var imponerande öppna för hård musik. Så vi höll inte igen!

Istället för hotell fick vi taxiresa hem, sjukt nice. Vi plockade även med Armand hem som fick sitta i mitten och vara gosig och lockig.

image_6

Han blåste oss helt av rumporna genom att spela sina nya alsters in progress på bilstereon via bluetooth. Helt sålda!

image_7

Tack vare tidomställningen hann vi med sista halvtimman-ish på Berns, Virginia och Staffan var såklart fantastiska.

bild 2 (2)
bild 1 (2)

Sen droppade jag av men av instagram att döma verkar det som Y lyckades underhålla sig själv ändå!

bild 2 (1)

xoxooxox

/M

Leave a comment