VERNISSAGE PÅ TORSDAG.

Tack för förra gången och grattis till alla dom som lyckades haffa några av de glittriga och bra-bas-dyrkande tygpåsarna vi åstadkommit genom idogt glatt kravlande på ylvas källargolv beväpnade med färgkladdiga söderhackade svampar från ica maxi.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩ VERNISSAGE MAGDA LUNDBERG✩ ✩ ✩ ✩ ✩ ✩
Denna gången är vi superstolta över att presentera Magda Lundberg, som kommer ha vernissage för sin utställning “en annan fisk”. Magda har ägnat de senaste åren åt att måla stenkoola tavlor, när hon inte vart upptagen med att förkovra sig i ännu mer färg, form och fisk på Lunds Konst & Designskola, Beckmans och Södertörn.

magda liggande

Nu med “en annan fisk” ställer hon ut sina småtimmar, så detta är er chans att komma och spana på alla grymma tavlor och tischor som hon gjort! Allt är dessutom till salu så ska du bara handla en sak på fyllan i år rekommenderar vi starkt att det blir på torsdag.

På tal om fylla bjuder vi såklart alla vernissagegäster på vår nya favoritdryck “vernissagebubbelluja”! – ni skulle bara ana vad denna dryck gör för uppskattningen av konst!

Spana gärna in Magdas instagram för sneakpeaks på hennes grejer! @magdenmagden

magda poster

SES PÅ TORSDAG!
PUSS
Y+M

Comments

  1. Jaaaaa

    Måste man OSA nånstans eller är det bara att komma?

Leave a comment